Aanmelden en inschrijven

Denkt u erover om uw kind aan te melden en in te schrijven bij IKC Plataan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een kennismaking. Nieuwe ouders geven we graag uitgebreid informatie over ons IKC. 

Aanmelden voor school

Bent u op zoek naar een school* voor uw kind(eren)? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens deze eerste kennismaking krijgt u informatie over ons onderwijs en is er tijd voor een rondleiding in ons IKC. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid om een kijkje te nemen in de verschillende groepen.

Een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek kan telefonisch via 058-266 94 94 of door een mail te sturen naar Joop Boomsma (directeur Integraal Kindcentrum Plataan): jboomsma@proloog.nl 

Uw kind aanmelden en inschrijven voor school? Dat kan door het invullen van het inschrijfformulier. Deze kunt u telefonisch via 058-266 94 94 of per mail via jboomsma@proloog.nl bij ons aanvragen.

*Ondanks dat alle kinderen welkom zijn op onze school kan het gebeuren dat wij niet dat kunnen doen wat uw zoon of dochter nodig heeft. We weigeren geen kinderen maar gaan wel in gesprek of onze school de beste keus is.

Aanmelden voor kinderopvang 

Op IKC Plataan werken onderwijs en opvang samen vanuit één team en één missie/visie. Binnen ons IKC biedt Sinne kinderopvang dagopvang, een speelleergroep en buitenschoolse opvang (BSO). Alleen de voorschoolse opvang wordt door de school verzorgd.

Voor vragen of om uw kind aan te melden kunt u contact opnemen met Sinne kinderopvang. U kunt een bericht sturen naar info@sinnekinderopvang.nl of bellen met onze afdeling Klant & Markt via 058-257 60 70.

Kijk voor meer informatie over ons aanbod en de wijze van aanmelden ook op onze website:

website Sinne kinderopvang

Onze school 4 tot 12 jaar

Wij helpen kinderen bij het leren kennen en ontwikkelen van hun mogelijkheden. Wij bieden uitdagende leersituaties, stimuleren en spreken kinderen op hun eigen niveau aan. We werken in kleine kleurrijke groepen.
Lees meer

Kinderopvang 0 tot 12 jaar

Sinne kinderopvang verzorgt in ons IKC de dagopvang, de buitenschoolse opvang en de speelleergroep voor peuters. We werken onderling nauw samen. De voorschoolse opvang wordt door school verzorgd.
Lees meer