Activiteitencommissie (AC)

 

Wat is de activiteitencommissie?

De activiteitencommissie (AC) bestaat uit een groep ouders die zich willen inzetten om leuke activiteiten voor de kinderen van de school te organiseren. Gedurende het schooljaar vinden er verschillende feestelijke schoolse activiteiten plaats. Denk hierbij aan Sinterklaas, Kerst- en Paasfeest, Sint-Maarten, sportdag/Koningsspelen, Nationaal Schoolontbijt, feestelijke afsluiting schooljaar, projecten en diverse excursies. De AC organiseert en ondersteunt diverse activiteiten rondom school, in samenwerking met de leerkrachten.

De AC bestaat uit ouders, waarvan de kinderen onderwijs volgen op onze basisschool. De activiteitencommissie vergaderd 6 keer per jaar. Tijdens deze vergaderingen bespreken we de ideeën die ouders hebben.

Contactpersoon van de activiteitencommissie is Cynthia Steneker. Vragen? Nieuwsgierig? Mail dan naar: csteneker@proloog.nl

Onze school 4 tot 12 jaar

Wij helpen kinderen bij het leren kennen en ontwikkelen van hun mogelijkheden. Wij bieden uitdagende leersituaties, stimuleren en spreken kinderen op hun eigen niveau aan. We werken in kleine kleurrijke groepen.
Lees meer

Kinderopvang 0 tot 12 jaar

Sinne kinderopvang verzorgt in ons IKC de dagopvang, de buitenschoolse opvang en de speelleergroep voor peuters. We werken onderling nauw samen. De voorschoolse opvang wordt door school verzorgd.
Lees meer