Gameroom

 

Naschools aanbod door ouders

Ouders van school verzorgen een naschools aanbod in de huiskamer van IKC Plataan, de Gameroom. De ouders vangen leerlingen op in de Gameroom waar ze kunnen gamen, chillen, huiswerk maken of een spelletje spelen. De middagen hebben een vast programma. De leerlingen krijgen bij binnenkomst een gezonde versnapering en drinken. Daarna gaan ze onder begeleiding van een ouder spelen. De begeleidende ouders hebben een BHV-training gevolgd.

  • Er zijn geen kosten aan verbonden.
  • Iedereen is welkom van de groepen 1 t/m 4.
  • Er kunnen maximaal 30 leerlingen per dag deelnemen aan de activiteiten.
  • De Gameroom is open op maandag, dinsdag en donderdag van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Je kind aanmelden en/of begeleider worden bij de Gameroom? Mail dan naar Cynthia Steneker: csteneker@proloog.nl of kom eens langs bij de Gameroom op maandag, dinsdag of donderdag.

Onze school 4 tot 12 jaar

Wij helpen kinderen bij het leren kennen en ontwikkelen van hun mogelijkheden. Wij bieden uitdagende leersituaties, stimuleren en spreken kinderen op hun eigen niveau aan. We werken in kleine kleurrijke groepen.
Lees meer

Kinderopvang 0 tot 12 jaar

Sinne kinderopvang verzorgt in ons IKC de dagopvang, de buitenschoolse opvang en de speelleergroep voor peuters. We werken onderling nauw samen. De voorschoolse opvang wordt door school verzorgd.
Lees meer