Ouders

 

In verbinding met ouders en omgeving

IKC Plataan vindt ouderbetrokkenheid erg belangrijk. Voor ouders zijn wij een vertrouwde partner in het dagelijks contact met hun kinderen. Wij gaan op een respectvolle manier met elkaar om.

School is daarom een plek waar ouders elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar in contact kunnen komen. We stimuleren wederzijdse betrokkenheid en helpen ouders bij opvoedingsvragen. Samen zijn we goed voor later.

Een heleboel ouders bieden graag hun talenten aan. Van koken tot het organiseren van feestdagen/ evenementen, het ondersteunen in communicatiemiddelen tot het verzorgen van een naschools aanbod in de Gameroom.

Onze school 4 tot 12 jaar

Wij helpen kinderen bij het leren kennen en ontwikkelen van hun mogelijkheden. Wij bieden uitdagende leersituaties, stimuleren en spreken kinderen op hun eigen niveau aan. We werken in kleine kleurrijke groepen.
Lees meer

Kinderopvang 0 tot 12 jaar

Sinne kinderopvang verzorgt in ons IKC de dagopvang, de buitenschoolse opvang en de speelleergroep voor peuters. We werken onderling nauw samen. De voorschoolse opvang wordt door school verzorgd.
Lees meer