Kinderopvang 

Sinne Kinderopvang verzorgd op IKC de Plataan de opvang. Er is dagopvang voor de allerkleinsten, een speelleergroep voor peuters en buitenschoolse opvang. Alleen de voorschoolse opvang wordt door de school verzorgd. De tussen- en naschoolse opvang door Sinne. 

Dagopvang (kinderdagverblijf)

Vanaf het moment dat uw baby 10 weken jong is, is hij of zij welkom bij de dagopvang. Dit is een fijne plek voor kinderen. In de groep krijgen ze professionele ondersteuning en liefdevolle aandacht. Bij de dagopvang werken we met een vaste dagindeling. Dit geeft de kinderen houvast. Zo zijn er vaste momenten voor het eten, slapen en activiteiten. Bij baby’s houden we uiteraard zoveel mogelijk hun eigen ritme aan. We hebben een scherp oog voor de signalen van de kinderen, reageren ondersteunend en we doen ons vak met liefde. De kinderen voelen zich snel thuis en op hun gemak.

De dagopvang van Sinne kinderopvang werkt all-inclusive. U hoeft dus zelf niets mee te nemen of te geven naar de opvang: wij zorgen voor gezond eten en drinken en voor luiers. Onze dagopvang is alle dagen geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur voor kinderen van 0-4 jaar. De minimale afname op het kinderdagverblijf is 2 dagdelen; uw kind heeft hiermee de nodige stabiliteit en went snel aan de opvang.

Speelleergroep

Op de groepen werken pedagogisch medewerkers. Als professionals begeleiden zij de kinderen en verzorgen hen met aandacht. Daarbij zijn zij een vertrouwde partner voor ouders in de dagelijkse zorg voor de kinderen. Wij zien ouders als onze partners. We stimuleren wederzijdse betrokkenheid en helpen ouders bij opvoedingsvragen. Naast de pedagogisch medewerkers op de groepen is er een pedagogisch specialist. Zij begeleidt pedagogisch medewerkers en ouders bij vragen over kinderen. Bovendien houdt zij overzicht over de ontwikkeling van de kinderen.

BSO

Er is voor de schoolgaande kinderen BSO (Buiten Schoolse Opvang) op IKC de Plataan. Dit is een fijne plek waar kinderen zich thuis kunnen voelen. Er worden diverse activiteiten aangeboden.

Onze school 4 tot 12 jaar

Wij helpen kinderen bij het leren kennen en ontwikkelen van hun mogelijkheden. Wij bieden uitdagende leersituaties, stimuleren en spreken kinderen op hun eigen niveau aan. We werken in kleine kleurrijke groepen.
Lees meer

Kinderopvang 0 tot 12 jaar

Sinne kinderopvang verzorgt in ons IKC de dagopvang, de buitenschoolse opvang en de speelleergroep voor peuters. We werken onderling nauw samen. De voorschoolse opvang wordt door school verzorgd.
Lees meer